CLASSES
______________________
image-933546-DANSA_CREATIVA.w640.png


DANSA CREATIVA

Edat adient per desenvolupar les aptituds motores, la sensibilitat musical, la capacitat creativa i la percepció de l’espai alhora que coneixem el propi cos.

INICIACIÓ A  LA DANSA
Coordinem els moviments del cos harmònicament, en funció de la música i l’espai fomentant els coneixements de la tècnica de la dansa al mateix temps que treballem l’elasticitat i la flexibilitat.image-744001-INICIACIÓ_A_LA_DANSA.w640.jpg

image-933547-DANSA_CLASSICA.w640.png


  DANSA CLÀSSICA
Adquirim progressivament el domini dels moviments mitjançant la concentració, l’observació, la repetició i l’entrenament alhora que coneixem el vocabulari de la dansa i la seva aplicació amb combinacions de passos.

FUNKY &  HIP HOP
Treballem la capacitat d’expressió i la coordinació dinàmica a través de coreografies, que ens aporten to muscular, força i flexibilitat, aconseguint ritme i musicalitat.

image-744000-FUNKY_-_HIP_HOP.w640.jpg

image-744022-CONTEMPORANI_(1).w640.jpg


 DANSA CONTEMPORÀNIA
Expressió artística basada amb la tècnica de la dansa clàssica però amb una menor rigidesa del cos, en la qual s’expressen idees, sentiment i emocions barrejant moviments corporals propis del s. XX i XXI.
PILATES &   MOVING
Executem exercicis basats en moviments controlats i coordinats amb la respiració, amb la finalitat de crear un cos harmònic i musculat. Al mateix temps que treballem les capacitats físiques com la flexibilitat, la coordinació i el ritme amb música aeròbica.

image-744002-PILATES_AEROBIC.jpg