La Dansa Estudi - Classes

Classes


Dansa creativa (4 anys): edat adient per desenvolupar les aptituds motores, la sensibilitat musical, la capacitat creativa i la percepció de l’espai alhora que coneixem el propi cos.

Iniciació a la dansa (5 i 6 anys): coordinem els moviments del cos harmònicament, en funció de la música i l’espai fomentant els coneixements de la tècnica de la dansa al mateix temps que treballem l’elasticitat i la flexibilitat.

Dansa clàssica (a partir de 7 anys): adquirim progressivament el domini dels moviments mitjançant la concentració, l’observació, la repetició i l’entrenament alhora que coneixem el vocabulari de la dansa i la seva aplicació amb combinacions de passos.

Dansa moderna (a partir de 9 anys): treballem la capacitat d’expressió i la coordinació dinàmica a través de coreografies, que ens aporten to muscular, forca i flexibilitat, aconseguint ritme i musicalitat.

Dansa contemporània (adults): expressió artística basada amb la tècnica de la dansa clàssica però amb una menor rigidesa del cos, en la que s’expressen idees, sentiment i emocions barrejant moviments corporals propis del s. XX i XXI.

Pilates - aeròbic (adult): executem exercicis basats en moviments controlats i coordinats amb la respiració, amb la finalitat de crear un cos harmònic i musculat. Al mateix temps que treballem les capacitats físiques com la flexibilitat, la coordinació i el ritme amb música aeròbica.
La Dansa Estudi
La Dansa Estudi